Categoria de produse
Contactati-ne

Tel: 0086-592-5337835/5337836

Fax: 0086-592-5337838

E-mail: sales@lianyustone.com

Mob. & WhatsApp: 0086-13859958030

Adresa: Unitate 25A, clădirea A, Zhongxin Plaza, Hubin Road, Xiamen, China de Nord

Serviciul hotline
0086-592-5337836
Xylopal lemn lespede de piatră preţioasă mozaic

Xylopal lemn lespede de piatră preţioasă mozaic

Procesul de producţie Xylopal lemn Gemstone mozaic SlabThe începe cu pickings selectivă a materiei prime, care este carieră în diverse locuri din întreaga lume şi este alesi pentru a obţine cele mai bune culori,

Detalii produs

Lianyuxing Stone este unul dintre cele mai bune China xylopal lemn piatră preţioasă mozaic lespede producatori si furnizori, bine ati venit pentru a verifica preţul pentru vrac xylopal mozaic lespede de piatră preţioasă din lemn cu noi şi să obţină gratuit eşantion la noi, sau cel mai bun pret en-gros şi de înaltă calitate de populare de moda si cald vânzarea şi xylopal piatră preţioasă lemn mozaic lespede fabricant la noi.

Xylopal lemn lespede de piatră preţioasă mozaic

Procesul de productie incepe cu pickings selectivă a materiei prime, care este carieră în diverse locuri din întreaga lume şi este alesi pentru a obţine cele mai bune culoarea, forma şi mărimea calităţi.

La sosirea la noastre stare de la artă facilitate de producţie, materia trece printr-un lung proces de tăiere şi setarea folosind lipici epoxidice specializate, care a fost proiectat şi dezvoltat în laboratoarele noastre special pentru acest scop. În timpul procesului de fabricaţie noi producem dale în grosimi de 2-3 cm ca o dimensiune standard sau personalizate, bazate pe cerere specială.

Rezultatul final este nimic scurt de coafare acasă fin bijuterii, dale unice, care sunt potrivite pentru decorarea în diverse aplicaţii la case private, birouri şi proiecte cum ar fi: bucatarie insula, contoare de bucătărie, baie, oglinzi, acoperire de perete decorativa, podele, baruri şi baie dulapuri.

Printre clientii nostri sunt: piatra importatori, producători de piatră şi lider designeri si arhitecti care se specializează în proiecte unice din întreaga lume.

Dimensiuni: 120 * 240 * 1.5 cm, 160 * 240 * 1.5 cm, sau personaliza

Grosime: 1.5/1.8/2.0/3.0 cm.etc

Cerere: Vanitatea sus, blat, masă sus, Home Decoration.etc

Utilizare: Decoratiuni interioare

Finisare suprafata: slefuita

Marginea: Conice, plat, Bullnose, tăiate, etc

Afară de ambalare: ambalare sigură, ladă de lemn de ambalare

Interior: spumă moale sau ca cerere


Hot Tags: mozaic de piatră preţioasă din lemn xylopal lespede, China, producatori, furnizorul, fabrica, en-gros, ieftine, în vrac, populare, fabricant, moda, cel mai bun preţ, calitate, hot vânzarea, mostre gratuite
Produse conexe
Anchetă